loading

EuropArtFair

De EuropArtFair bezoeken

Ahoy Rotterdam zal op 14 en 15 november gastheer zijn van de EuropArtFair 2015.

Data en openingstijden

zaterdag 14 november 11.00 – 17:30
zondag 15 november 11.00 – 17.30

Toegangskaarten

Volwassenen voorverkoop € 9,90
Volwassenen aan de kassa € 14,50
-
Combiticket NOW Art Fair, Nationale Kunstdagen,
EuropArtFair en een verrassing t.w.v. € 14,90 in de voorverkoop
€ 16,00
-
Combiticket NOW Art Fair, Nationale Kunstdagen,
EuropArtFair en een verrassing t.w.v. € 14,90 aan de kassa
€ 19,00
-
Kinderen onder de 16 gratis
Bestel hier uw toegangskaarten

Route / Auto

Vanuit richting Amsterdam/Den Haag

U houdt de A4 aan tot Den Haag. U volgt dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Hoek van Holland. U neemt de A4 door de Beneluxtunnel. Vanuit Benelux volgt u Ring A15 richting Rotterdam-Zuid (parallelrijbaan) en neemt u de afrit Rotterdam-Charlois (19). Vanaf de Groene Kruisweg neemt u de 4e afrit rechts de Oldegaarde op. Vervolgens bij de verkeerslichten links de Zuiderparkweg op. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoy-weg op.

Vanuit richting Utrecht

U houdt de A12 aan tot Gouda. U volgt dan de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt u de afrit A16 richting Dordrecht/Breda. Na de Van Brienenoordbrug kiest u voor de Ring Rotterdam richting Zierikzee / Barendrecht / Europoort (A15). Op de A15 volgt u vóór knooppunt Ridderkerk de Ring A15 richting Rotterdam-Zuid (parallelrijbaan), vervolgens volgt u Ring Rotterdam Zierikzee (A29) en neemt u afrit 19A Rotterdam-Zuidplein. U rijdt vervolgens bij de 2e verkeerslichten links de Oldegaarde op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoy-weg op.

Vanuit richting Dordrecht/Breda

U houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kiest u voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 volgt u vóór knooppunt Ridderkerk de Ring A15 (parallelrijbaan) en neemt u de afrit Ahoy-Zuidplein (19A). U rijdt vervolgens bij de 2e verkeerslichten links de Oldegaarde op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoy-weg op.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal

U houdt de A29 aan richting Rotterdam. U rijdt de A29 helemaal uit. Bij knooppunt Vaanplein neemt u afrit Rotterdam-Zuidplein (19A). U rijdt vervolgens bij de 2e verkeerslichten links de Oldegaarde op. Bij de eerstvolgende verkeerslichten slaat u rechtsaf. Op de Zuiderparkweg de eerste afslag rechts de Ahoy-weg op.

Openbaar Vervoer

Ahoy is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich het metro- en busstation Zuidplein. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292ov.nl en www.ret.nl. Houd er wel rekening mee dat u een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer.

Parkeren

Parkeren kunt u op het parkeerterrein van Ahoy Rotterdam voor € 12,50 per auto. Op vijf minuten loopafstand van de beurs kunt u ook terecht in parkeergarage Zuidplein (€1,- per 22 minuten) of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

14
ZATERDAG

15
ZONDAG


2015
NOVEMBER


AHOY
ROTTERDAM

Wist u dat? ...

"Rotterdam de grootste haven heeft van Europa en het internationale karakter van de stad mooi aansluit op de EuropArtFair"

Rotterdam ook wel de "Poort naar Europa" wordt genoemd door de strategische locatie en het enorme rail, weg, lucht en binnenwater netwerk.
Ahoy Rotterdam prima bereikbaar is met openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid biedt als u met de auto komt.

Ahoy Rotterdam naast internationale kunstenaars ook andere beroemdheden zoals George Michael, Bob Dylan and Cold Play heeft ontvangen.


T  0162 52 15 00 | E  info@europartfair.com
© 2017 Nationaal Kunstplatform B.V. Alle rechten voorbehouden.