loading

EuropArtFair

EuropArtFair 2015

Ahoy Rotterdam zal op 14 en 15 november gastheer zijn van de EuropArtFair 2015.

De beurs

Europees werk
Deze nieuwe beurs kent geen gelijke: bezoekers hebben de mogelijkheid om in korte tijd een overzicht te krijgen van zorgvuldig geselecteerd werk van hedendaagse beroepskunstenaars uit heel Europa. Ervaar niet alleen het werk, maar ontmoet ook meteen de makers ervan!

Hedendaagse kunst
Ons doel is niet het aanbieden van een nieuwe beurs met de ‘beste kunst’. Wij geloven erin dat ons publiek kunstwerken zelf op waarde kan en zal schatten. Bij de EuropArtFair ziet u kunst van nu, uit een Europa van nu, op een vooruitstrevende manier: de EuropArtFair Rotterdam 2015.

Ontmoet de kunstenaars
De deelnemende kunstenaars hebben met deze beurs een extra mogelijkheid om hun werk rechtstreeks aan het publiek te tonen. Onze rol is ondergeschikt daaraan: wij geloven in het belang voor de kunstenaar van interactie tussen werk en publiek en bieden hun met deze beurs een belangrijk extra platform.

Het team

De EuropArtFair wordt georganiseerd door een klein team met een grote visie. Wij bieden Europese beroepskunstenaars/entrepreneurs een eigen podium. Bezoekers hebben nu de mogelijkheid geselecteerde Europese kunstenaars te ontmoeten en van gedachten te wisselen over het werk. Daarnaast is het mogelijk om werk rechtstreeks van de kunstenaars te kopen.

Het vaste beursteam bestaat uit Raoul Locht en David Polak (beursmanagers), Marcel Kalfs (web manager), Els van Lent (assistent beurs manager) en Anne van Weerdenburg (communicatie). Daarnaast bedanken wij onze gepassioneerde vrijwilligers die ons waar mogelijk ondersteunen!

Deelnemen of samenwerken

Als u meer informatie wilt ontvangen over de beurs, de deelnamemogelijkheden of samenwerkingsmogelijkheden, stuur dan een email naar

Mis het niet.

Geniet van kunst uit heel Europa en ontmoet interessante kunstenaars.

14
ZATERDAG

15
ZONDAG


2015
NOVEMBER


AHOY
ROTTERDAM

Wist u dat? ...

"Rotterdam de grootste haven heeft van Europa en het internationale karakter van de stad mooi aansluit op de EuropArtFair"

Rotterdam ook wel de "Poort naar Europa" wordt genoemd door de strategische locatie en het enorme rail, weg, lucht en binnenwater netwerk.
Ahoy Rotterdam prima bereikbaar is met openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid biedt als u met de auto komt.

Ahoy Rotterdam naast internationale kunstenaars ook andere beroemdheden zoals George Michael, Bob Dylan and Cold Play heeft ontvangen.


T  0162 52 15 00 | E  info@europartfair.com
© 2017 Nationaal Kunstplatform B.V. Alle rechten voorbehouden.