loading

EuropArtFair

EuropArtFair 2019

De Westergasfabriek in Amsterdam is op 1, 2 en 3 februari gastheer van de EuropArtFair 2019.

De beurs

Europese kunst
Deze tweede editie van de EuropArtFair is uniek: bezoekers krijgen in korte tijd een overzicht van zorgvuldig geselecteerde hedendaagse beroepskunstenaars uit heel Europa. Ervaar de kunst én ontmoet de makers!

Hedendaagse kunst
Ons doel is niet het aanbieden van een beurs met de ‘beste kunst’. Wij geloven erin dat ons publiek kunstwerken zelf op waarde kan en zal schatten. Bij de EuropArtFair ziet u kunst van nu, uit een Europa van nu, op een vooruitstrevende manier: de EuropArtFair Amsterdam 2019.

Ontmoet de kunstenaars
De deelnemende kunstenaars hebben met deze beurs een extra mogelijkheid om hun werk rechtstreeks aan het publiek te tonen. Onze rol is daarbij ondergeschikt: wij geloven in het belang voor de kunstenaar van interactie tussen werk en publiek en bieden hun met deze beurs een belangrijk extra platform.

Het team

De EuropArtFair wordt georganiseerd door een klein enthousiast team met een grote visie. Wij bieden Europese beroepskunstenaars/entrepreneurs hun eigen podium. Bezoekers hebben nu de mogelijkheid om geselecteerde Europese kunstenaars te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen over hun werk. Daarnaast is het mogelijk om werk rechtstreeks van de kunstenaars te kopen.

Het vaste beursteam bestaat uit Raoul Locht en David Polak (beursmanagers), Marcel Kalfs (web manager) en Els van Lent (assistent beurs manager) . Daarnaast bedanken wij onze gepassioneerde vrijwilligers die ons waar mogelijk ondersteunen!

Deelnemen of samenwerken

Als u meer informatie wilt ontvangen over de beurs, de deelnamemogelijkheden of samenwerkingsmogelijkheden, stuur dan een email naar:

Mis het niet.

Geniet van kunst uit heel Europa en ontmoet interessante kunstenaars.

1
VRIJDAG

2
ZATERDAG


3
ZONDAG


FEB
2019

Wist u dat? ...

"Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente Amsterdam behoort tot de hoogste ter wereld en het internationale karakter van de stad mooi aansluit op de EuropArtFair"

Amsterdam een zeer rijke kunsthistorie heeft en met het Rijksmuseum, het Stedelijk en het Van Gogh museum jaarlijks miljoenen kunstliefhebbers trekt.
De Westergasfabriek zich bevindt in nabij het centrum Rotterdam en prima bereikbaar is zowel auto als met het openbaar vervoer.

De Westergasfabriek een populaire publiekstrekker is waar onder andere ook festivals, concerten en live tv opnamens plaatsvinden.


T  0162 52 15 00 | E  info@europartfair.com
© 2018 De Kunst Collega's B.V. Alle rechten voorbehouden.